Referenser & företag som använder Testhornet

Testhornet i kampanjer och event

Olika försäkringsbolag i Norden använder Testhornet som giveaway i olika kampanjer och event. Testhornet passar perfekt i deras affärsverksamhet då en fungerande brandvarnare räddar liv och sparar på egendom. Man tjänar helt enkelt på det, både kunderna och försäkringsbolagen.

Testhornet är en mycket populär giveaway!

”Seniormässan blev en riktig succé. Över 500 provade att släcka med handbrandsläckare och fick som belöning ett testhorn. Frågorna var många och vi kan konstatera att nära på alla hade brandvarnare. Däremot visade det sig att några inte testat och att ett förvånansvärt stort antal hade placerat brandvarnaren på bokhyllan. Att testhornet drog folk till montern är helt klart.”
–Lars Wendel, Vice Ordförande Brandskyddsföreningen Värmland, Brandmästare och f.d. Informationschef Räddningstjänsten Karlstadsregionen

Vi känner oss säkra på att fler testar sina brandvarnare oftare!

”När man hyr lägenhet hos Lundbergs ser vi till att lägenheten är utrustad med minst en brandvarnare och att den fungerar vid inflytt. Svårigheten är att säkerställa att våra hyresgäster därefter testar sin brandvarnare regelbundet. Genom att investera i testhorn har vi förenklat den processen. Tack vare testhornen känner vi oss säkra på att fler testar sina brandvarnare oftare och att vi därigenom förhindrar brandolyckor.”
–Jessica Ohlsson, Kommunikatör Fastighets AB L E Lundberg

Äntligen ett rejält skohorn!

”Efter många år i branschen och jag har sett de flesta. Längden och kvalitén är superbra. Och skall jag vara helt ärlig så hade jag dålig koll på mina brandvarnare, men det är lätt nu – helt otroligt.”
–Tage Sundblad, Skomakare, Tage Skomakeri i Lund

Representerade i Norden

Testhornet är representerat av olika brandorganisationer i Nordens alla länder.
Nedan ser du ett urval från varje land.