Referenser & företag som använder Testhornet

https://testhornet.se/referenser/raddningstjansten-sorf/

En del av SBA-arbetet som förhindrar fallolyckor

”Både jag och Sörfs direktion tycker Testhornet är ett mycket bra verktyg och budskapsbärare för vår organisation och vårt varumärke. Kombinationen av ett långt bra skohorn och vikten av att testa sina brandvarnare är oslagbar. Många glömmer att kontrollen av brandvarnarna faktiskt är en del i SBA-arbetet. Vi använder Testhornet i olika sammanhang och de blir mycket väl mottagna.”
–Mats Svensson, Räddningschef Sydöstra Skånes Räddningstjänstförbund

”Skohornet är perfekt för våra seniorer! Det bidrar till att minska fallolyckor, som är en av de vanligaste dödsorsakerna, i samband med att man testar sin brandvarnare. Tänker man inte efter före, ja då är man till råttorna!”
–Thomas Andersson, Säkerhetschef i Simrishamns, Sjöbo och Ystads kommuner

https://testhornet.se/referenser/forsakringsbolag-i-norden/

Testhornet i kampanjer och event

Olika försäkringsbolag i Norden använder Testhornet som giveaway i olika kampanjer och event. Testhornet passar perfekt i deras affärsverksamhet då en fungerande brandvarnare räddar liv och sparar på egendom. Man tjänar helt enkelt på det, både kunderna och försäkringsbolagen.

https://testhornet.se/referenser/brandskyddsforeningen-varmland/

Testhornet är en mycket populär giveaway!

”Seniormässan blev en riktig succé. Över 500 provade att släcka med handbrandsläckare och fick som belöning ett testhorn. Frågorna var många och vi kan konstatera att nära på alla hade brandvarnare. Däremot visade det sig att några inte testat och att ett förvånansvärt stort antal hade placerat brandvarnaren på bokhyllan. Att testhornet drog folk till montern är helt klart.”
–Lars Wendel, Vice Ordförande Brandskyddsföreningen Värmland, Brandmästare och f.d. Informationschef Räddningstjänsten Karlstadsregionen

https://testhornet.se/referenser/lundbergs/

Vi känner oss säkra på att fler testar sina brandvarnare oftare!

”När man hyr lägenhet hos Lundbergs ser vi till att lägenheten är utrustad med minst en brandvarnare och att den fungerar vid inflytt. Svårigheten är att säkerställa att våra hyresgäster därefter testar sin brandvarnare regelbundet. Genom att investera i testhorn har vi förenklat den processen. Tack vare testhornen känner vi oss säkra på att fler testar sina brandvarnare oftare och att vi därigenom förhindrar brandolyckor.”
–Jessica Ohlsson, Kommunikatör Fastighets AB L E Lundberg

https://testhornet.se/referenser/tages-skomakeri/

Äntligen ett rejält skohorn!

”Efter många år i branschen och jag har sett de flesta. Längden och kvalitén är superbra. Och skall jag vara helt ärlig så hade jag dålig koll på mina brandvarnare, men det är lätt nu – helt otroligt.”
–Tage Sundblad, Skomakare, Tage Skomakeri i Lund

https://testhornet.se/referenser/brandforeningar-i-norden/

Representerade i Norden

Testhornet är representerat av olika brandorganisationer i Nordens alla länder.
Nedan ser du ett urval från varje land.